top of page

CrossFit Strijen

Crossfit Strijen is het eerste sportcentrum in de Hoeksche Waard die volledig is toegewijd aan CrossFit. CrossFit Strijen is dan ook in het bezit van een officiele CrossFit-licentie. De ervaren trainers staan iedere dag klaar om de dagelijkse workouts te geven en geschikt te maken voor iedereen die mee wil doen. Dit doen ze natuurlijk samen met alle deelnemers, want CrossFit doe je niet alleen.

 

In onze “Box”, zoals dat bij CrossFit heet, hebben we de beschikking over pull-up-bars, touwen, ringen, gewichten en kettlebells; alles wat nodig is om een CrossFit-training tot een succes te maken. Verder is er in de omgeving genoeg ruimte om met droog weer naar buiten te gaan om workouts in de buitenlucht te houden. 

 

Bij CrossFit Strijen worden alle resultaten bijgehouden. Op deze manier is het heel makkelijk om jouw voortgang te zien. Je zal verbaasd staan over hoe snel je vooruit gaat!

 

WOD

Onze training wordt een WOD genoemd, WOD staat voor ‘Workout Of the Day’. Elke dag maken we een andere WOD, waardoor je nooit dezelfde training uitvoert. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD elke keer anders. Constant gevarieerd, zoals onze filosofie omschrijft, dit zorgt voor een betere “overall” fitness en zul je je lichaam op alle vlakken uitdagen en verbeteren.

 

Fundamentals

Techniek staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom biedt CrossFit Strijen 'Fundamentals' aan. Fundamentals zijn lessen waar je als beginnend sporter de basistechnieken leert van CrossFit. Na het oefenen van deze technieken wordt er altijd nog een WOD gedaan. Deze is minder zwaar dan de reguliere WOD en bereid je voor op het trainen op hoge intensiteit. Om te kunnen starten met de regulier WOD’s is het noodzakelijk dat je een aantal lessen Fundamentals hebt gevolgd. 

bottom of page