Starten met CrossFit

De beginnerslessen (de fundamentals) zijn bedoeld voor iedereen zonder CrossFit ervaring en zijn verplicht voordat er kan worden meegedaan aan de reguliere lessen. Het traject is opgezet om te zorgen dat je het meest uit ons programma kunt halen. Samen met andere starters doorloop je vier lessen om de basisbewegingen van CrossFit onder de knie te krijgen. Hieronder zijn de prijzen weergegeven. 

Eenmalige drie verplichte fundamental-lessen
€50,- p.p
Beginnerslessen CrossFit
Verplicht programma voor nieuwe leden
Beslis je direct om een lidmaatschap af te nemen dan geldt het tarief van €25,-

Abonnementen

Bij CrossFit Strijen zijn er drie verschillende abonnementen. Je kunt na de fundamentals er voor kiezen om een abonnement te nemen van 3 maanden, 12 maanden of 24 maanden. Al onze abonnementen zijn onbeperkt en daarmee heb je toegang tot alle reguliere CrossFit lessen, inclusief de lessen van Healthclub Fiscore (Spinning, Les Mills, etc.). Inschrijven voor de CrossFit lessen is verplicht en gaat via het gebruikerssysteem Virtuagym -> appstore of playstore: "Healthclub Fitscore"

Abonnementen

(prijzen zijn per maand)

24 maanden
€49
12 maanden
€59
1 maand
€69
Onbeperkte abonnementen
Abonnementen zijn inclusief App-account om resultaten te loggen en te vergelijken

Losse les en 10-rittenkaart

Naast onze abonnementen is het ook mogelijk om een losse les of een 10-rittenkaart te nemen. Voor zowel de losse les en 10-rittenkaart is ervaring met CrossFit verplicht. Dit betekent dat je de fundamentals hebt volbracht of in een andere, erkende CrossFit locatie lessen hebt gevolgd. Een 10-rittenkaart is een halfjaar geldig en is persoonsgebonden. 

Losse les en 10-rittenkaart
€15,00
Losse les
€119,95
10-rittenkaart
Ervaring met CrossFit vereist
Ervaring met CrossFit vereist
Mail voor een afspraak
Persoonsgebonden
Zes maanden geldig

Extra informatie

Prijzen voor speciale groepslessen op aanvraag

 

Via bedrijsfitness kunt u tegen geruduceerd tarief een abonnement afnemen. Vraag hiervoor bij uw werkgever. Dit geldt ook voor politie en brandweer.