top of page
Janniek Heijnen

Hi! Ik ben Janniek en ben coach en eigenaresse van CrossFit Strijen.

Tijdens een stage die ik deed voor mijn studie HBO Sportmanagement in 2013 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Ik heb vele verschillende sporten beoefend en met plezier gedaan, maar na mijn eerste CrossFit Workout was ik meteen verkocht! Hier moest ik mee verder!

 

In oktober 2014 is CrossFit Strijen opgericht als eerste CrossFit-box in de Hoeksche Waard, gevestigd in het sportcentrum van mijn ouders, Healthclub Fitscore te Strijen.

Hier kan ik nu mijn passie delen met anderen en vooral ook mensen helpen om fit en gezond door het leven te gaan.

 

De leukste oefeningen in CrossFit vind ik de Olymische Lifts, maar ook roeien doe ik graag! Minder leuk vind ik thrusters en pull ups (Fran :o ). Workouts doe ik graag op muziek met een lekkere beat, maar af en toe ook lekker even rocken tussendoor is ook gaaf!

 

 

Daniël Hensen

Hoi mijn naam is Daniël. 

Na 16 jaar krachttraining (en nog steeds) was ik op zoek naar meer afwisseling en een betere conditie. Op internet kwam ik filmpjes tegen van CrossFit en was ik meteen verkocht!

 

Net zoals Janniek geef ik sinds dag één les bij CrossFit Strijen en doe ik dit nog steeds met veel plezier. Hetgeen wat mij voldoening geeft is het laten groeien van mensen binnen de sport en om het beste in jezelf naar boven te halen. Al begin je voor het eerst, is je doel wedstrijden te doen of doe je het voor de hobby. Samen werken we aan een doel!

 

Tot in de box!

 

 

 

Suzan Mattheij

 

 

Hi allemaal! Mijn naam is Suzan Mattheij, één van de coaches bij CrossFit Strijen. Als je nog steeds twijfelt om eindelijk die eerste CrossFit les te volgen, zeg ik bij deze: DOEN!

 

Het leuke van deze sport is namelijk dat het voor iedereen is. Iedereen traint hard op zijn eigen manier, op een intensiteit die bij hen past. Ik haal tijdens het coachen dan ook heel veel plezier uit iedereen die zichzelf weer weet te overtreffen. Of je een oefening nou eindelijk voor het eerst kan met een lege stang of met 100 kilo, dat maakt voor mij geen verschil: ik sta bij allebei even hard te juichen.

 

Wat ik zelf leuk vind aan CrossFit is onder andere de variatie in oefeningen en het trainen met anderen, zo word je altijd aangemoedigd tijdens het sporten! Maar het meest belangrijke vind ik dat ik me er energiek, sterk en fit door voel.

 

Als ik je inmiddels al overtuigd heb, zie ik je vast een keer verschijnen op zaterdagochtend. Ik geef dan de “fundamentals”: uitleg over de functionele oefeningen van CrossFit, die nodig zijn om veilig te kunnen trainen. We trainen namelijk hard en op hoge intensiteit, maar wel verantwoord. Hopelijk tot dan!!

 

Tim van Haren

 

bottom of page